Hier en daar, zo af en toe hebben we allemaal wel eens een pukkeltje, puistje of mee-eter. Helemaal geen probleem. Dat hoort er gewoon bij. Maar wat nou als de puberteit vrolijk blijft rondstrooien met pukkels, ontstekingen en mee-eters? Of als je de puberteit allang voorbij bent, maar de onaangename souveniertjes raak je maar niet kwijt. 

Dan spreken we van acne. Een nare huidaandoening die ook in het sociale leven een flinke belemmering kan zijn. De oorzaken van acne in de puberteit kunnen we niet wegnemen. De veranderingen in je hormoonhuishouding – de grootste boosdoener –  zijn nou eenmaal essentieel op de weg naar volwassenheid. 

Door de juiste producten en behandelingen in te zetten kunnen we de acne uitbraak wel in toom houden en blijvende schade zoals littekens voorkomen. Je wilt het waarschijnlijk niet horen, maar ook voeding speelt een grote rol bij acne. Helaas draagt een pizza, een lekkere snack of dat energie drankje nou niet bepaald bij aan een gezonde huid. 

 

Bij acne na de puberteit kunnen hele andere zaken de huidproblemen veroorzaken. Om deze hier te bespreken zou de webpagina onverdraagzaam lang maken. Tijdens jouw bezoek aan mijn praktijk kijk ik hier samen met je naar. Zo krijg je een to-the-point persoonlijk advies waar je echt wat mee kan. 

Dus of je nu in de puberteit zit of er al voorbij bent, met acne ben je in vertrouwde handen bij The BeautyCompany. 

Wil jij weten wat je kan doen tegen jouw acne? Boek dan nu een GRATIS eerste consult.