Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem kunnen ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Samen met IK Skin Perfection vind ik dat “huidzorg bij kanker” een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft.

De Medical Collection van IK Skin Perfection is het enige product dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie.

IK Skin Perfection voldoet aan de adviezen die door de behandelend arts, radiotherapeut of verpleegkundige gegeven worden.

Met IK Medical wil ik helpen waar het kan!

Een goede en gezonde huid bij intensieve medische behandelingen

Het moment dat je hoort dat je ziek bent, brengt veel veranderingen met zich mee. Dat ondervond ook de founder van IK Skin Perfection. Vanuit een medisch behandeltraject heeft zij zelf ervaren dat de huid verandert en lang niet alle huidverzorgingsproducten te gebruiken zijn. Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

De Medical producten van Ik Skin Perfection hebben een krachtigere werking dan reguliere cosmetica en tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. Deze producten zijn zelfs geschikt voor de extreem gevoelige huid.

Wees mild voor de huid

Gedurende chemotherapie, bestraling en gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode rust nodig. De producten uit de Medical Collection zijn de enige huidverzorgingsproducten in Nederland die speciaal ontwikkeld zijn voor de behandeling bij chemotherapie en intensieve medicatie en zijn zelfs specifiek in te zetten bij bestraling. De producten van IK Skin Perfection zijn uniek geformuleerd om de natuurlijke pH-waarde van de huid (5,5) te herstellen en de huidflora in balans te houden. Om de zuurmantel in balans te houden moet de pH-waarde van de producten rond de pH-waarde van de huid liggen. Hoe hoger de pH-waarde, des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

Vraag advies

Wanneer je huid niet aanvoelt zoals jij jezelf toewenst, je huid droog, trekkerig en gevoelig is… neem dan contact op. Ik wil helpen waar het kan wanneer jij een moeilijke periode doormaakt. Een vrijblijvend advies is er altijd, zonder verplichtingen en kosten.

Liefs, Brenda