“Jezelf even helemaal kunnen ontspannen, even geen stress en spanning, even niet meer ziek zijn. Even het gevoel hebben dat je geen patiënt bent, maar gewoon weer mens. En dat je een vrouw bent. Die warmte, de aanraking, de producten die gebruikt worden. Ik vond het heerlijk”

Dát is het effect wat een schoonheidsbehandeling kan hebben op een kanker patiënt.

De Medical Reflex Treatment kan tijdens alle fases ingezet worden. Door de Treatment preventief in te zetten zorg je ervoor dat de weerstand van de huid verbetert en optimaliseren we de beschermfunctie. Tijdens de behandelingen geeft de Treatment ontspanning en biedt het veilige zorg voor jouw huid. Na de behandelingen zorgt de Treatment voor herstel van eventuele problemen die ontstaan zijn als gevolg van de behandeling.

De Medical Reflex Treatment is een unieke behandelmethode waarbij de Facial Reflex Massage centraal staat. Een aangename en ontspannende behandeling die door iedereen goed verdragen wordt en geen contra-indicaties kent. De Highly Sensitive Treatment is geschikt voor zelfs de meest kwetsbare huid, de behandeling is intensiever door het gebruik van een zachte peeling en het destress peel off masker.

Medical Reflex Treatment € 75,-
Intake – welkomstritueel – soft cleanse – huidanalyse – facial reflex massage – comfort mask – 24H crème

Highly Sensitive Treatment € 95,-
Intake – welkomstritueel – soft cleanse – huidanalyse – peeling – facial reflex massage – destress peel off masq – 24H crème