Een huiddiagnose is de basis van elke behandeling, de fundering waarop het resultaat gebouwd wordt. Veel huidproblemen beginnen in de dieper gelegen huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Met de Observ 520 kan ik deze, nog niet zichtbare huidproblemen haarscherp in beeld brengen. Hierdoor kan ik jouw huid preventief behandelen en voorkom je dat dieper gelegen huidproblemen aan de oppervlakte komen.

De Observ maakt een scan van jouw huid. Deze scans geven mij een duidelijk beeld van jouw huid. Op deze manier kan ik een behandelplan maken die perfect aansluit bij jouw huid en jouw wensen. Daarbij is er natuurlijk ook aandacht voor jouw huidverzorgingsritueel thuis. Niet alleen bij de intake, maar ook na een aantal maanden is het mogelijk om een huidscan te maken. Door de scans met elkaar te vergelijken kan je heel goed de verbetering in je huid zien.

Dankzij deze huidanalyse weet jij voortaan precies hoe je huid ervoor staat!

Omdat jij jezelf dagelijks in de spiegel ziet, vergeet je soms welke resultaten er behaald zijn op het gebied van huidverbetering. Deze resultaten leggen we met de Observ haarfijn vast.

6 lichtmodi brengen alle huidkenmerken in beeld in maar 10 seconden.

Er zijn veel kenmerken, verstoringen die de Observ zichtbaar maakt. Je kan dan denken aan pigmentverstoring zoals melasma en pigmentschade door de zon. Maar ook het vochtgehalte, de talgklierproductie, verhoorning, lijntjes, rimpels, huidverslapping, kwetsbaarheid en oppervlakte textuur worden perfect in beeld gebracht. Huidirritatie, couperose en rosacea zijn ook goed te beoordelen op deze manier.