RYJVK Limited Edition – huidverbetering en ontspanning

Cenzaa is afgereisd naar een bijzondere bestemming om de kenmerken, cultuur en geheimen van deze plek om te toveren tot een unieke limited edition lijn uit de Seasons Collection: RYJVK . Door onontdekte ingrediënten en mineralen te gebruiken, weerspiegelen we duurzame schoonheid in haar puurste vorm.

Ik neem je met RYJVK mee op een indrukwekkende reis naar magisch IJsland: ontdek eindeloze lavavelden, wilde kustgebieden, machtige watervallen en majestueuze ijskappen. Reis af naar Reykjavik: een plek waar de wereld nog puur en ongerept is. Laat de verfijnde en luxe geursensatie van RYJVK een verlangen oproepen naar aarde, groene bossen, frisse watervallen en het licht van de middernachtzon.

Verras je huid met de vegan producten uit de RYJVK Seasons Collectie van Cenzaa, prikkel je zintuigen met de pure geuren en texturen uit de IJslandse natuur.

De producten uit de RYJVK collectie zijn met aandacht en respect voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven zelf ontwikkeld. De unieke bodemschatten van IJsland zoals mineralen, vitamines, anti-oxidanten, botanische extracten en thermaal water, vind je terug in de basis van de producten. Deze natuurlijke en heilzame grondstoffen heeft Cenzaa samengebracht tot effectieve, veilige formules die zelfs voor de meest gevoelige huiden geschikt zijn.

Sluit je ogen en verwonder je tijdens een adembenemende droomreis naar de magie van IJsland. De plek waar al jouw zintuigen geprikkeld worden. Ervaar een intensieve behandeling waar optimale ontspanning en huidverbetering samenkomen.

Met een mix van krachtige mineralen, vitamines, botanische extracten en thermaal water biedt de IJslandse natuur jou maximaal huidresultaat; boek een RYJVK behandeling en ervaar pure luxe en ontspanning.

Maximaal resultaat

 • Intense ontspanning
 • Versterkt de huidconditie
 • Verbetert het vochtgehalte van je huid
 • Ontspant mimische lijntjes en rimpels
 • Verhoogt het huideigen herstellend vermogen
 • Laat je huid stralen

Jouw behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke beleving van voelen, ruiken en horen. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Laat je meevoeren op een droomreis en maak jouw behandeling tot een perfecte wellnessbeleving terwijl de krachtige werkstoffen de huid activeren en verbeteren.

5 reasons to book your treatment

 • Jij verdient het!
 • Omdat jij jezelf het beste voor je huid geeft
 • Persoonlijke aandacht
 • Resultaat gerichte behandelingen
 • Omdat het gewoon lekker is

Maak van het moment voor jezelf niet alleen een Limited Edition maar kies voor de All Inclusive Relax of All Inclusive Shine en geniet van intens huidverbeterende elementen zoals het collageen licht van de Beauty Angel en/of de microdermabrasie met diamanten.