Brenda Bax van schoonheidssalon The BeautyCompany is genomineerd voor de Beauty Awards 2020. De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Er worden in zeven categorieën awards uitgereikt. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op het werk, en laat zien dat de schoonheidsspecialiste over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens een feestelijke gala-avond in NBC Nieuwegein. In verband met het Corona virus is deze uitreiking verplaatst van 19 april 2020 naar 25 april 2021. Naast Brenda zijn nog twee schoonheidsspecialistes uit het westen in de race voor de titel.

Na het traject van inzendingen, het bezoek van Mystery Guests en beraad van de vakjury zijn er 20 genomineerden in zeven categorieën geselecteerd. “Deze genomineerden maken zich nu op voor het laatste deel van de wedstrijd: jezelf presenteren in een gesprek met de vakjury, waarbij ze allemaal natuurlijk maar één doel hebben: op 25 april aanstaande de felbegeerde Beauty Award mee naar huis te nemen”, schetst Maddy Weide namens de organisatie op haar website.

Pastoor van der Plaatstraat 7a

Brenda Bax van schoonheidssalon The BeautyCompany opende in 2008 haar salon aan de Pastoor van der Plaatstraat 7a in Rijpwetering. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste is ze gecertificeerd THERAPEUTICAL- en COSMEDICAL Skin Therapist en IK MedIKal Therapist, hiermee heeft ook huidzorg bij kanker een prominente plaats gekregen in de salon. Daarnaast is Brenda in het bezit van de specialisatie Acne, het diploma dermatologie voor schoonheidsspecialisten en is ze gespecialiseerd in huidverjonging en huidproblemen als acne, rosacea en couperose.