Huidproblemen

Of het nu gaat om het verminderen van rimpels, roodheid, pukkeltjes, pigmentvlekken of het vertragen van huidveroudering – het aanpakken van huidproblemen vraagt om een specifieke expertise.
Als ervaren huidprofessional richt ik me al jaren op huidverbetering en het oplossen van diverse huidproblemen.
Je bent bij mij aan het juiste adres voor geavanceerde behandelingen om jouw huidproblemen doelgericht aan te pakken. Daarnaast voorzie ik je graag van huidverbeterende adviezen en verzorgingsproducten voor thuis, zodat je straks geniet van een maximaal resultaat.
Zet vandaag nog de eerste stap naar een huid die gezonder en stralender is, en je bovendien het zelfvertrouwen geeft dat je verdient.
Vertel me meer

De meest voorkomende huidproblemen

Heb je een specifieke huidprobleem die je wilt aanpakken? Scroll dan helemaal naar onder op deze pagina naar de verschillende behandelingen. In het overzicht hieronder vind je de 4 meest veel voorkomende huidproblemen.

Uiteraard kun je ook gewoon een afspraak maken zonder vooraf een behandeling te selecteren. In dat geval bepalen we tijdens je eerste bezoek aan de salon welke aanpak het beste aansluit bij jouw huidtype- en conditie en jouw behoeften.
Afspraak maken

Rimpels en lijntjes verminderen


Wil je rimpels en lijnen verminderen en huidveroudering tegengaan? De manier waarop je oud wordt, kun je zelf beïnvloeden. Hoewel 20% van je verouderingsproces vastligt in je DNA, heb je zelf invloed op de overige 80%. Als je eenmaal weet hoe jouw huid veroudert, kun je nu al preventief en gericht naar de juiste oplossing toewerken. Zo kun je er, zonder chirurgie of botox, tot wel tien jaar jonger uitzien. Het 360° Skincode programma is hét totaalprogramma voor maximale huidverbetering en huidverjonging.

Maak een afspraak

Pigmentvlekken verwijderen


Pigmentvlekken (hyperpigmentatie) worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen, huidirritatie, ontstekingen of veroudering. Effectieve behandelingen zoals peelings in combinatie met de juiste huidverzorgingsproducten verminderen de zichtbaarheid van donkere pigmentvlekken en helpen bovendien om de terugkeer of het ontstaan van nieuwe vlekken te voorkomen. Je kunt bij me terecht voor een plan op maat om samen te zorgen voor een heldere, egale huid en een stralende teint.

Maak een afspraak

Littekens

Tijdens het genezingsproces van een wond ontstaan littekens. De littekens kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals acne, operaties of verwondingen. Een litteken ontstaat na een verwonding maar geneest bij iedereen op een andere manier. Na de verwonding treedt wondgenezing op. De genezing gaat in drie fasen. Wanneer de genezing verstoord is kunnen er storende littekens ontstaan.
In de meeste gevallen ondervind je geen hinder van de littekens. Helaas is dit niet altijd het geval. Ongewenste littekens kunnen erg vervelend kunnen zijn en een negatief effect kunnen hebben op je zelfvertrouwen. Samen met jou zet ik een littekenbehandelplan op om littekens te vervagen en verzachten.

Maak een afspraak

Rosacea en couperose


Heb je last van permanente roodheid, rode bultjes of ontsierende adertjes? Dan heeft je huid waarschijnlijk te maken met het huidprobleem couperose of rosacea. Vervelende huidproblemen, maar ze zijn gelukkig goed behandelbaar. Eerst kalmeren we je huid en gaan we roodheid, irritatie en ontstekingen tegen. Vervolgens werken we aan beschermen van de huid om herhaling te voorkomen. Daarnaast heeft voeding veel invloed op het ontstaan van rosacea en couperose. In de salon geef ik graag advies welke skincare afgestemd is op dit huidtype en welke voedingsmiddelen de conditie van je huid verbeteren.

Maak een afspraak

Huidoneffenheden verwijderen


Huidoneffenheden zoals steelwratjes, vlekjes, bultjes en bloedvatafwijkingen maken je huid onrustig en laten je wellicht onzeker voelen. Gelukkig helpen doeltreffende schoonheidsbehandelingen in combinatie met de juiste verzorgingsroutine om dit soort huidoneffenheden te verminderen en te voorkomen. In de salon werk ik o.a. met het geavanceerde thermocoägulatie apparaat Angie. Dit is een zeer effectieve methode die onvolkomenheden doelgericht en met medische precisie aanpakt. Daarbij adviseer ik je ook over het gebruik van specifieke verzorgingsproducten met ingrediënten zoals salicylzuur, glycolzuur en antioxidanten die het realiseren van een egale en stralende huid bevorderen.

Maak een afspraak

Persoonlijk advies op maat

Geen twee huidtypes zijn exact hetzelfde. Daarom staat persoonlijke aandacht bij mij in de salon voorop.

Als huidexpert pas ik elke behandeling steeds aan op basis van jouw individuele doelen en wensen. Samen bespreken we welk huidprobleem je op dat moment wilt aanpakken, of het nu gaat om het herstellen van de elasticiteit, het kalmeren van de vette huid of het bestrijden van ongewenste onzuiverheden.
Daarnaast hou ik bijvoorbeeld ook rekening met de seizoenen en kijk ik altijd naar wat jouw huid op dit moment nodig heeft.

Zo is je huid in de winter wellicht wat droger en gevoelig. In dat geval helpen voedende producten om je huid te hydrateren en te beschermen. In de zomer zorgt de juiste reiniging en zonbescherming er juist voor dat je huid stralende summer glow heeft.

Huidproblemen opsporen

Preventie is stap één voor het verkrijgen én het behouden van een gezonde, egale huid op de lange termijn. Vaak beginnen huidproblemen in de diepere huidlagen en worden ze pas na verloop van tijd zichtbaar.

Voorkomen is beter dan genezen. Een effectief behandelplan begint daarom altijd met een grondige huidanalyse.

Met behulp van de OBSERV 320 kan ik de huidproblemen vroegtijdig opsporen en aanpakken, zelfs nog voordat ze zichtbaar worden.
Het huidanalyse apparaat geeft veel meer informatie dan dat ons blote oog kan zien. De OBSERV 320 huidscan brengt o.a. de volgende huidproblemen in kaart:

  • Droogte lijntjes en rimpels
  • Zonschade en pigmentatie
  • Huidirritatie
  • Volumeverlies
  • Huidverslapping
  • Acné en onzuiverheden

Lees meer over de Behandelingen

Zichtbare verbetering bij huidproblemen

Huidproblemen zoals rosacea, eczeem, en roodheid komen vooral voor bij een gevoelige huid. Vaak worden de problemen echter niet alleen door je huidtype veroorzaakt, maar door externe factoren zoals je levensstijl of het gebruik van verkeerde skincare en cosmetica. Ook huidveroudering, zoals pigmentverstoringen, verslapping en rimpels, wordt sterk beïnvloed door invloeden van buitenaf. Dit betekent dat je, los van je genetische aanleg, zelf de regie hebt over de gezondheid en verbetering van je huid.

Bij The BeautyCompany werk ik met zorgvuldig uitgekozen merken met een uitstekende huidtolerantie. Dat wil zeggen dat ze, mits goed geadviseerd bij jouw huidtype- en conditie, geen overgevoeligheidsreactie geven. Door met meerdere merken te werken is er altijd wel een productlijn die perfect bij jou past. Natuurlijk adviseer ik je graag met het maken van de beste keuze.

WELKOM IN DE WERELD VAN CENZAA

DESIGNED TO BE YOU

Stel je een wereld voor waarin balans en een gezonde lifestyle de norm is. Een wereld waarin huidverjonging en huidverbetering worden bereikt op natuurlijke wijze. Een wereld waarin jij kunt kiezen voor de beste versie van jezelf. Zonder chirurgische ingrepen. Zonder concessies. Welkom in de luxe wereld van Cenzaa. Bij ons draait het puur om jou. Jouw huid, gezondheid, geest en geluk. Ontdek direct de wetenschappelijk bewezen formules.

OVER IK SKIN PERFECTION

Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.

MEET MAYEE

Hi there!

Ik ben MAYEE, de eerste eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering voor jou! Ik ben ontwikkeld door professionele huidverzorgingsspecialisten met +20 jaar ervaring in skincare. Wij willen de beauty wereld transparanter maken, want zeg nou zelf, weet jij welke bullshit er allemaal in jouw verzorgingsproducten zit die je dagelijks op je gezicht- en lichaam smeert? Precies, daarom ben ik er.

DP Dermaceuticals™

DP DERMACEUTICALS maken het verschil

De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert de betrokkenheid van DermapenWorld bij het verbeteren van de huid. De DP Dermaceutical producten zijn ontwikkeld tijdens meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben de experts en ontwikkelaars van DermapenWorld echte affiniteit met de huid kunnen creëren.