Zoals paddestoelen uit de grond schieten, zo lijken steelwratjes op de huid te verschijnen. In de hals, waar je altijd je ketting draagt, rond je bh band of onder je oksel. Hoe kan dat toch? Steelwratjes verschijnen vaak op plekken waar regelmatig druk op de huid is, zoals bij je ketting in je hals. 

En naarmate je ouder wordt lijken er alleen maar meer oneffenheden te verschijnen. Pigmentvlekken, bultjes, ouderdomswratjes en steelwratjes maken ouder worden nou niet echt leuker. Helaas kan je aan het ontstaan van deze huidoneffenheden niet echt iets doen. 

Maar er is een vrij eenvoudige oplossing voor. Met de DAS Plasma ‘smelten’ deze huidoneffenheden als sneeuw voor de zon. En het mooie is dat vaak 1 behandeling al voldoende is.

 

Oneffenheid op ooglid verwijderd dmv coagulatie techniek
Huidoneffeheden verwijderd met de DAS Plasma techniek

Niet elk plekje mag ik zomaar behandelen. Bij twijfel stuur ik je eerst naar de huisarts. Wanneer zij geen medische reden zien om het plekje te verwijderen, dan kan ik aan de slag. Om huidoneffenheden goed te kunnen beoordelen heb ik de opleiding Dermatologie voor de schoonheidsspecialiste gevolgd. Daar leerde ik de huidafwijkingen kennen en herkennen. Wel zo fijn, want jouw huid, daar ben ik voorzichtig mee.

Heb jij een plekje of vlekje waar je graag vanaf wilt? Stuur dan een foto van het plekje of vlekje naar mij. Vergeet niet te beschrijven waar het zit, hoe lang en waarom je er van af wilt.