Online uitreiking

In januari 202 ontving Brenda een nominatie voor de Beauty Awards – schoonheidsspecialiste van het jaar regio West. De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Brenda is nog altijd trots en blij met de nominatie.

Helaas werd door corona de uitreiking tot twee keer toe uitgesteld, maar nu is het dan toch echt zo ver.

Dit jaar vindt de uitreiking van het vakevenement d

e Beauty Award eenmalig virtueel plaats en jij bent uitgenodigd! Ik zou het dan ook fantastisch vinden als je op zondag 25 april als virtuele gast bij dit online event aansluit om de uitreiking van de mooiste vakprijzen aan de beste schoonheidsspecialisten en -salons van Nederland mee te vieren!

De gratis registratie via de website is open gezet, dus de voorpret kan beginnen! Ben jij er klaar voor om de beauty professionals aan te moedigen, terwijl je geniet van een mooie show?

Meld je nu aan via deze link!