Welkom! Mijn naam is Brenda Bax en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist. Na mijn opleiding heb ik in diverse salons gewerkt met verschillende merken. Door alle trainingen, bijscholingen en cursussen ben ik inmiddels een professionele huidexpert geworden. Het is dan ook niet gek om te zeggen dat de huid en de verzorging van de huid een échte passie van mij is!

In 2008 ben ik gestart met The BeautyCompany waar ik ontspanning en huidverbetering samenbreng om tot een spectaculair resultaat te komen. Dat komt niet in de laatste plaats door de merken waarmee ik werk: Cenzaa Advanced Skincare en IK Skin Perfection Cosmeceuticals.

Met mijn ruime ervaring en vele trainingen en opleidingen die ik heb gevolgd kan ik elke huid en elke huidconditie behandelen. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, het behandelen van de extreem gevoelige huid, het verwijderen van huidoneffenheden en het behandelen van acne.
Bij huidverbetering werk ik gericht aan het verbeteren van de conditie van de huid. Het verfijnen van de poriën, vervagen van de rimpels en lijntjes en het verbeteren van de teint geven een jeugdige uitstraling.

De extreem gevoelige huid ontspant bij de eerste aanraking met de zuivere producten van Ik Skin Perfection. Een 4 fase reset systeem zorgt voor een goede, rustige opbouw van de behandeling en brengt de huid terug in haar natuurlijk evenwicht.
Ontsierende steelwratjes, een gesprongen bloedvaatje of een vervelende pigmentvlek zijn vanaf nu geen probleem meer. Met professionele apparatuur kan ik huidoneffenheden eenvoudig verwijderen, zónder littekens.

Acne, vooral bij pubers een vervelend probleem wat vaak sociaal veel belemmering geeft. Ik ben gecertificeerd door de Anbos, een garantie voor kundig en gediplomeerd werk.

Wil jij zelf ervaren wat een behandeling voor jouw unieke huid kan betekenen? Maak dan een afspraak voor de kennismakingsbehandeling. Met de kennismakingsbehandeling ontdek je de verrassende zichtbare resultaten van een professionele gezichtsbehandeling.

Ik hoop je snel te zien!