Voel me weer helemaal top

Ik heb net een heerlijk verwenmoment gehad bij The BeautyCompany. Heerlijk. Een gezichtsmassage. Voel me weer helemaal top. Dankjewel Brenda was geweldig. Kom zeker nog een keer.

Nogmaals dank je wel Brenda!!

Afgelopen week een heerlijke behandeling gehad! Echt heel ontspannen! Nogmaals dank je wel Brenda!!

Kan heerlijk masseren

Kan heerlijk masseren. Lekkere geuren en lekker ontspannen

Helemaal tevreden!

Behandeld voor het verwijderen van plekjes op mijn gezicht. Eerst wat korstjes, en na anderhalve week mooi resultaat. Helemaal tevreden!

Ik heb veel tips gekregen die ik zeker ga toepassen

Leuke en leerzame make-up workshop gevolgd bij The BeautyCompany. Brenda heeft veel kennis over huid, make-up en producten. Ik heb veel tips gekregen die ik zeker ga toepassen. Leuk om te doen met een paar vriendinnen.

Geen rode huid of schilfers gehad, kortom een top behandeling!

Onlangs genoten van een proefbehandeling met de Diamond Touch, het nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie. Vergeleken met de eerdere behandelingen was dit absoluut genieten! Een prettige behandeling, niet gevoelig en ook nog een fijne massage gekregen. Zelfs na 1 keer kun je al verschil zien en mijn huid voelde heerlijk zacht aan. Geen rode huid of schilfers gehad, kortom een top behandeling! Brenda, nogmaals bedankt voor deze behandeling. Ik vond het leuk om proefpersoon te mogen zijn en ik kom er zeker voor terug!

Super

Begin december de eerste keer een behandeling met de Cenzaa producten gehad. Wat een verwennerij. Ook de hoofdmassage tussendoor: Heerlijk en Brenda biedt goede service: als een product niet op voorraad is komt ze het zelfs bij je thuis brengen. Super.

Geweldige salon met goede producten en behandelingen!

Ik kom regelmatig bij The BeautyCompany. Geweldige salon met goede producten en behandelingen! En Brenda is een hartstikke leuk mens.

Bedankt Brenda!

Wat relaxt om mijn weekend te starten met een Cenzaa gezichtsbehandeling, heerlijke behandeling en fijne producten. Bedankt Brenda!

Heerlijk zo’n verwenmoment voor jezelf

Heerlijk zo’n verwenmoment voor jezelf. Genoten van de gezichtsbehandeling en ook nog een deskundig advies. Voor herhaling vatbaar!