Jouw individualiteit is uniek, net zoals jouw huid. Dat is de reden waarom ik geen gebruik maak van standaard behandelingen. Jij bepaalt het doel van de behandeling.

Wil je streven naar ultieme huidverbetering met een verjongende aanpak, of geef je de voorkeur aan een andere behandeling met direct zichtbare resultaten?

Kies een behandeling, samen bespreken we de mogelijkheden en de toe te passen behandeltechnieken. Op basis van jouw wensen en huidconditie ontwerp ik een op maat gemaakte behandeling om het optimale resultaat te bereiken.

Afspraak maken

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden welke van toepassing zijn op alle behandelingen bij The BeautyCompany.

Je kan tot 24 uur van te voren kosteloos jouw afspraak annuleren of verzetten. Indien je een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen op de afspraak, ben ik genoodzaakt € 95,- annuleringskosten in rekening te brengen. Indien je vijf minuten of later dan de afgesproken tijd in de salon komt, wordt de verloren tijd ingekort op de behandeling.