Ontdek de magie en lift verslapte contouren

De BT Nano behandelingen zijn ontworpen om je huid te liften en te verstevigen met behulp van geavanceerde microcurrent technologie. De BT Nano maakt gebruik van microcurrent technologie om de natuurlijke processen en de energie van de huid te stimuleren. Dit resulteert in een stralende, jeugdige teint zonder de noodzaak van ingrijpende procedures en langdurige hersteltijd. 

 

Wat is BT Nano – Microcurrent

De BT Nano Microcurrent is een apparaat dat wordt gebruikt in esthetische behandelingen, met name op het gebied van huidverbetering. Het is ontworpen om veilig en non-invasief te zijn en levert zachte elektrische impulsen aan de huid om de uitstraling en textuur ervan te verbeteren. Het maakt gebruik van microcurrenttechnologie, wat inhoudt dat er laag-niveau elektrische stromen worden gebruikt om de spieren en huidcellen te stimuleren. Deze stimulatie heeft verschillende voordelen voor de huid, zoals versteviging, verstrakking en intense hydratatie.

Voordelen van BT Behandelingen

 • Verbeterde spiertonus: Microcuurent verstevigt gezichtsspieren, waardoor verslapte contouren worden verstevigd en gelift.
 • Verminderde rimpels en fijne lijntjes: Door de productie van collageen en elastine te stimuleren, helpt microstroom bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.
 • Verbeterde doorbloeding: De elektrische stimulatie verhoogt de bloedcirculatie naar de huid, wat zorgt voor een gezonde teint. Toxines worden afgevoerd en zuurstof en voedingsstoffen bereiken de huid van binnenuit. 
 • Verbeterde opname: Microcurrentbehandelingen verbeteren de opname van huidverzorgingsproducten. Ook van buitenaf wordt de huid zo optimaal voorzien van huidverbeterende werkstoffen. 

Wat kan je verwachten tijdens een BT Behandeling

Na het intakegesprek en het maken van de foto’s om het resultaat vast te leggen start de behandeling. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van het BT Nano apparaat en ervaar jij een liftende behandeling met de BT Gloves, gevolgd door het skinworks programma. Je kan een lichte tinteling ervaren tijdens de behandeling.

Het aantal benodigde sessies kan variëren, afhankelijk van jouw individuele behoeften en doelen voor huidverbetering. De meeste mensen ervaren al na één sessie een verschil. Om het resultaat om te zetten naar een duurzamer resultaat is een reeks opeenvolgende behandelingen nodig. 

BT Nano biedt verschillende behandelingen zoals de BT Lift voor het verstevigen van de wenkbrauw en wangzone en de BT Expression voor het aanpakken van de lijntjes op het voorhoofd en rond de ogen. Deze behandelingen worden ook wel non-surgical facelifts genoemd. 

Door in te zetten op spierversteviging,- verlenging of -verkorting in combinatie met het diep in de huid insluizen van actieve werkstoffen, wordt de huid direct verbeterd. Je ervaart een directe vermindering van fijne lijntjes en een intense hydratatie. Contouren verstrakken en expressierimpels verzachten. 

De BT Nano Behandelingen

BT Kuurbehandelingen

Met onze kuurbehandelingen ervaar je een non-chirurgische facelift. Afhankelijk van je huidconditie en voorkeuren omvat de kuur 4 tot 8 behandelingen over een periode van 2 tot 4 weken. Deze korte, doelgerichte behandelingen helpen bij het verstevigen van verslapte contouren en laten rimpels, fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid zichtbaar vervagen.

 • BT  Lift – kuurbehandeling voor de oog- en wangzone
 • BT Expression – kuurbehandeling voor het voorhoofd en de ogen
 • BT Expression Lift – kuurbehandeling voor het hele gezicht
BT Combi Behandelingen

Geniet van luxueuze huidverbetering met onmiddellijk zichtbare resultaten dankzij de BT Combi Behandelingen. Deze behandelingen combineren slimme technieken om je doelen nog gerichter te bereiken. Ze zijn ideaal voor het behouden van de bereikte resultaten na een kuur, of om te schitteren tijdens een speciale gelegenheid.

 • BT Bootcamp – BT Nano behandeling icm bindweefselmassage
 • BT Diamonds
 • BT Personal Peel
 • BT PTX-T33
 • BT Quiclky Clear 
Maak nu een afspraak om te genieten van de liftende effecten de BT Nano behandelingen! Ervaar zelf de magie van deze geavanceerde technologie en ontdek een stralende, jeugdige huid. Boek vandaag nog jouw sessie en geef jezelf de luxe van een gepersonaliseerde skincare-ervaring. Neem contact op om jouw afspraak te plannen en op weg te gaan naar een gezondere, stralende huid met BT Nano!