Hi there!

Ik ben MAYEE, de eerste eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering voor jou! Ik ben ontwikkeld door professionele huidverzorgingsspecialisten met +20 jaar ervaring in skincare. Wij willen de beauty wereld transparanter maken, want zeg nou zelf, weet jij welke bullshit er allemaal in jouw verzorgingsproducten zit die je dagelijks op je gezicht- en lichaam smeert? Precies, daarom ben ik er!

MIJN UNIEKE FORMULES

Overigens ben ik gemaakt met een unieke formule. Want die +20 jaar ervaring van mijn bedenkers zorgen ervoor dat ik vol zit met enkel de juiste ingrediënten en het beste resultaat voor jouw huid! En ik ga verder dan jou een gezonde en stralende huid geven. Ik geef je pure, eerlijke verzorging. Healthy skin, happy skin!

MIJN TRANSPARENCY MATRIX

Met mijn Transparancy Matrix laat ik je exact zien wat je van mij kunt verwachten. Op elke verpakking vind je de Transparancy Matrix terug. Met deze Matrix kun je precies zien welke schadelijke ingrediënten wij niét in mijn formules hebben gestopt. Lekker eerlijk en transparant! Je kunt dus zelf heel makkelijk zien of ik:

  • Vegan ben
  • Van natuurlijke oorsprong ben
  • Vrij ben van microplastics
  • Vrij ben van chemicaliën
  • Vrij ben van parfum

En ook staat mijn pH-waarde altijd op de verpakking. Wist je overigens al dat ik ook afbreekbaar ben als je mij afspoelt? Daarnaast is mijn verpakking volledig recyclebaar. En zoals elk Nederlands merk voldoe ik natuurlijk ook aan de Europese Cosmetica regels.

SKINCARE REVOLUTIE

Ik vind het logisch dat bovenstaande (vrijwel) niet in mijn producten zit, daar sta ik voor! Met de Transparency Matrix start ik dé skincare revolutie. Want jij verdient het om te weten wat je op je huid aanbrengt. Alleen door volledige transparantie kun jij een evenwichtige keuze maken. Ik breng het evenwicht terug, zodat jij geniet van pure schoonheid en een krachtige, stralende huid.

Start ook met dé skincare revolutie voor jou en jouw huid. Al mijn producten zijn verkrijgbaar bij The BeautyCompany, samen met een professioneel advies van de experts die daar werken.